Aktuelt

Tekstgenerator 2017 - arbejdsophold i at skrive sangtekster

Tirsdag, 3 januar, 2017
Fem intense dage, hvor du arbejder med at dine sangtekster under kyndig vejledning af forfattere og sangskrivere.

Få inspiration til at skrive tekster i mødet med forfattere og sangskrivere. Bliv bedre til at arbejde med dine egne sangtekster under kyndig vejledning af forfattere og sangskrivere. I samarbejde med forfatteren og underviseren Pablo Llambías byder DJBFA velkommen til fem intense dage på Tekstgenerator!

(NB. Deadline for at søge arbejdsopholdet Tekstgenerator - 24. januar )

På Tekstgenerator introduceres du til nye måder at skrive tekst på, til nye måder at se på tekst på og til en ny oplevelse af, hvad tekst vil sige i en sangtekst.

På Tekstgenerator vil du møde forskellige forfattere og sangskrivere, bl.a. Mads Mouritz og Lone Hørslev, samt værterne Michael Møller og Pablo Llambías, der tilrettelægger og faciliterer alle forløb. Begge værter underviser på Rytmisk Musikkonservatorium i København og tager dermed udgangspunkt i musikken.

På Tekstgenerator vil du blive præsenteret for forskellige øvelser i stil med dem, der bruges inden for det skønlitterære. Det er øvelser alle kan være med på, uanset baggrund, og som vil skærpe dine kompetencer i tekstforståelse og skrivning. Du vil opleve at få læst både dine sangtekster og dine øvelser op i plenum, idet læsning som holdoplevelse er centralt i forløbet. At forholde sig til andres tekster er en læringsmæssigt vigtigt i arbejdet med tekst.

Der vil blive skabt et trygt og fortroligt kunstnerisk rum, hvor rigtigt og forkert ikke eksisterer, men hvor bevidstheden om måder at arbejde på skærpes. Denne bevidsthed gør, at du fremadrettet i arbejdet med tekst, kan blive mere klar på dine muligheder og valg og åbne op for nye kreative områder.

Sådan kommer du med

Tekstgenerator finder sted på Engelsholm Højskole fra den 24.-28. april 2017.
DJBFA stiller 12 pladser til rådighed på opholdet, og du skal ansøge for at komme med. Opholdet er kunstnerisk kurateret, dvs. der er udvælgelse blandt ansøgerne for derigennem at sammensætte det bedste hold. Kurateringen foretages af Michael Møller og Pablo Llambías.

Der ansøges ved hjælp af ansøgningsskema -  HER! 

Send din ansøgning tilhm@djbfa.dk

Fakta

Tidspunkt: 24.-28. april 2017.
Ansøgningsfrist: 24. januar 2017
Ansøgningsskema: HER! 
Send ansøgning til: hm@djbfa.dk
Tekstgenerator 2017 afholdes her: 

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej 6
7182 Bredsten

Leder:

Pablo Llambías
www.llambias.info

Vigtig info

DJBFA afholder hovedparten af udgiften i forbindelse med din deltagelse, så du skal selv kun betale 1.000 kr. i deltagergebyr.
Hvis du bliver udvalgt, vil du modtage en faktura på din egenbetaling. Hvis du ikke har betalt de 1.000 kr. inden den påførte betalingsfrist, vil pladsen med det samme tilfalde en anden ansøger.

Der ydes ikke refusion af transportomkostninger.

Har du spørgsmål vedr arbejdsopholdet Tekstgenerator? Så er du velkommen til at kontakte Pablo Llambías på pablollambias@hotmail.dk / 27291185