Tilmeld dig GF og middag

Sådan tilmelder du dig generalforsamlingen 2018 og den efterfølgende middag.

Fra sidste års middag efter generalforsamlingen.DJBFA's generalforsamling finder sted tirsdag den 20. marts kl. 12.00-19.00 i Kosmopol i København. Der er indskrivning fra kl. 11.00, og du kan tage kaffe og en sandwich med ind.

Efter generalforsamlingen byder vi på en hyggelig middag med tapasbuffet fra kl. 19.00 i den smukke festsal, hvor du kan få snakket med dine komponistkolleger på kryds og tværs. Middagen er gratis, men kræver tilmelding.

Generalforsamlingen er DJBFA's højeste myndighed. Alle DJBFA-medlemmer, som har betalt kontingent for 2018 (opkrævning udsendes i januar/februar) har stemmeret og lov til at deltage på generalforsamlingen.
 

Tilmeld dig

Vi vil meget gerne vide, hvor mange vi bliver til generalforsamlingen. Derfor må du meget gerne tilmelde dig på forhånd ved at skrive til djbfa@djbfa.dk. mrk. "GF". Skriv også i mailen, hvis du ønsker at deltage i middagen.

Har du kun mulighed for at deltage i middagen? Send en mail til djbfa@djbfa.dk mrk. "GF middag".

Send din tilmelding senest den 6. marts 2018.

Husk, at du kan få refunderet dine transportomkostninger i forbindelse med deltagelse i generalforsamling. Læs mere under Medlemsservice.