Tilmelding til generalforsamling 2020 og middag

Tirsdag 12. maj finder DJBFA's generalforsamling 2020 sted, og vi inviterer på middag bagefter.

I år ligger DJBFA's generalforsamling på en tirsdag - nærmere betegnet tirsdag den 12. maj kl. 12-18.30. Ligesom sidste år sker det i Kosmopol i Fiolstræde 44 i København, lige ved Nørreport St. Kom i god tid! Der er indskrivning fra kl. 11, hvor vi byder på sandwich, kaffe og te, og hvor alle medlemmer "tjekkes ind" i døren.

Efter selve generalforsamlingen inviterer vi på en fælles middag med vin/vand/øl og mad både til kødspisere og vegetarer fra kl. 18.30 i Kosmopols festsal. Her er der rig mulighed for en hyggelig aften og at få snakket med dine musikalske kolleger. Middagen er gratis, men kræver tilmelding.

Alle DJBFA-medlemmer, som har betalt kontingent for 2020, har stemmeret og lov til at deltage på generalforsamlingen. Kontingentopkrævning for 2020 udsendes i starten af februar med posten.
 

Meld dig til generalforsamlingen

Vi vil meget gerne vide, hvor mange vi bliver til generalforsamlingen. Derfor bedes du tilmelde dig på forhånd via dette link: https://forms.gle/36pUte4ycgDVcQTS8. Her vælger du også, om du vil spise med.

Meld dig til middagenPå ovenstående link vælger du også, om du vil deltage i middagen. Det skal du gøre senest 28. april 2020. Er du vegetar? Skriv til os på gf20@djbfa.dk (mrk. "GF middag").

Husk, at du kan få refunderet dine transportomkostninger i forbindelse med deltagelse i generalforsamlingen.

(Foto øverst: Fra generalforsamlingsmiddagen 2018. Fotograf: Mads Lending)