Tilmelding til generalforsamling og middag

Søndag d. 24. marts finder DJBFA's generalforsamling 2019 sted, og vi inviterer på middag bagefter. Tilmeldingsfrist til middagen: 14. marts.

I år ligger DJBFA's generalforsamling på en søndag - nærmere betegnet søndag den 24. marts kl. 12-18. Ligesom sidste år sker det i Kosmopol i Fiolstræde 44 i København, lige ved Nørreport St. Kom i god tid! Der er indskrivning fra kl. 11, hvor vi byder på sandwich, kaffe og te, og hvor alle medlemmer "tjekkes ind" i døren.

Efter selve generalforsamlingen inviterer vi på en fælles middag med vin/vand/øl og mad både til kødspisere og vegetarer fra kl. 18 i Kosmopols festsal. Her er der rig mulighed for en hyggelig aften og at få snakket med dine musikalske kolleger. Middagen er gratis, men kræver tilmelding.

Alle DJBFA-medlemmer, som har betalt kontingent for 2019, har stemmeret og lov til at deltage på generalforsamlingen. Kontingentopkrævning for 2019 udsendes i starten af februar med posten.
 

Meld dig til

Vi vil meget gerne vide, hvor mange vi bliver til generalforsamlingen. Derfor bedes du tilmelde dig på forhånd ved at skrive til gf19@djbfa.dk. mrk. "GF tilmelding". Skriv også i mailen, hvis du ønsker at deltage i middagen - og hvis du er vegetar.

Er du forhindret i at være med til generalforsamlingen, men vil gerne deltage i middagen? Send en mail til gf19@djbfa.dk mrk. "GF middag".

Sidste frist for tilmelding til middagen: 14. marts 2019.

Husk, at du kan få refunderet dine transportomkostninger i forbindelse med deltagelse i generalforsamlingen.

(Foto øverst: Fra generalforsamlingsmiddagen 2018. Fotograf: Mads Lending)