Aktuelt

Tre inspirerende A-ophold fra DJBFA kan søges nu

Tirsdag, 7 februar, 2017
Komposium 2017, Nordlys over Fanø 2017 eller PopCamp 2017? Det er nu, du skal ansøge om at komme med på et af disse tre arbejdsophold.

DJBFA har netop offentliggjort to helt nye arbejdsophold, Komposium 2017 og Nordlys over Fanø 2017. Samtidig er der sidste frist for ansøgning til PopCamp 2017. Både DJBFA-medlemmer og Koda-medlemmer kan ansøge om at komme med på alle tre ophold.                                                                         
 

Komposium 2017

I samarbejde med JazzDanmark inviterer DJBFA til workshop-projektet Komposium med en international kapacitet som underviser og inspirator, nemlig den schweiziske pianist og komponist Mathias Rüegg. I efteråret 2017 vil han være i Danmark ved et halvanden måned langt recidency ophold, som indeholder både workshopdage og individuel coaching for de deltagende komponister. Ansøg senest den 6. marts.

Læs mere om Komposium 2017 og ansøg her.
 

Nordlys over Fanø 2017

A-opholdet Nordlys over Fanø 2017 er for dig, der har interesse i at komponere nutidig nordisk folkemusik. Opholdet finder sted i smukke omgivelser på Fanø (billedet) fra den 5.-9. september 2017. På dette co-writing- og folkemusik-ophold skriver og musicerer man sammen i grupper med fire deltagere og en coach. Grupperne skifter hver dag, så alle får mulighed for at arbejde med hinanden. Den kunstneriske ambition for Nordlys er at skabe ny inspiration til kommende kompositioner og mulighed for at finde andre samarbejdspartnere. Ansøgningsfristen er 6. marts.

Læs mere om Nordlys over Fanø 2017 og ansøg her.
 

PopCamp 2017

Kom med på DJBFA's PopCamp med internationalt netværk for producere og tekstforfattere. Her kan du som sangskriver stille skarpt på kommerciel sangskrivning og prøve at komponere i seks studier med internationale komponister samt producere i et topinspirerende miljø. PopCamp er fem intensive dage i popmusikkens kreative maskinrum, inden for genrerne kommerciel pop, dance og rock. PopCamp foregår den 25.-30. juni i Lundgaard Studios i Vejen. Sidste ansøgningsfrist er 9. februar.

Læs mere om PopCamp 2017 og ansøg her.