Aktuelt

Vil du stå på scenen til Uhørt Festival?

Mandag, 18 marts, 2019
Vil du spille på Uhørt Festival? Uhørt fokuserer på "landets nyeste musik" og opfordrer både unge, upcoming musikere og etablerede musikere i nye konstellationer til at søge. De udvalgte tilbydes også bandcoaching. Sidste frist er 27. marts.

Får dine sangtekster hårene til at rejse sig? Er din lyd så tung, at den giver metalhoveder hold i nakken? Er øvelokalet for småt, og drømmer du om en større scene? Uhørt Festival er på udkig efter de nye danske bands og solister, der skal imponere publikum to dage i august. De optrædende musikere bliver udelukkende valgt via ansøgningsrunden, og sidste år blev 39 udvalgt til at optræde på selve festivalen ud af 709 ansøgere.

Blandt de navne, der tidligere har optrådt på Uhørt, er The Minds of 99, Velvet Volume, Iris Gold, Hôy La, Aksglæde, Fribytterdrømme, The Entrepreneurs og Mambe & Danochilango.
 

Hvem kan spille på Uhørt?

Uhørt Festival opfordrer alle interesserede til at ansøge - uanset genre, køn og geografi - både bands eller solister, nye og erfarne musikere, som ønsker nå ud til et bredere publikum, samt mere etablerede musikere, der optræder i nye konstellationer.

Alle ansøgninger bliver gennemlyttet og vurderet af landets største lytteudvalg, som består af omkring 30 erfarne musikpersoner fra landets spillesteder, radioer, musikblade, festivaler, øvelokaler m.m.

Alle musikere, der udvælges til at spille på Uhørt, bliver også tilbudt en såkaldt "band-pakke", som bl.a. inkluderer band-coaching i forbindelse med Uhørt Festivalen samt karrierecoaching før og efter, promovering, PR-fotos m.m.
 

Sådan søger du

Ansøgningsrunden har sidste frist den 27. marts 2019 kl. 12.00. Send ansøgning til Uhørt.

I år afholdes Uhørt Festival d. 23.-24. august på Enghavevej 80-82 i København. Se mere på www.uhoert.dk

Uhørt Festival bliver arrangeret af den selvejende institution Uhørt og musikerorganisationen ORA. Festivalen laves desuden i samarbejde med en række af landets øvelokaleforeninger og spillesteder. Uhørt Festival har tidligere modtaget støtte fra bl.a. DJBFA's Produktionspulje.

(Foto: Duoen Ravi Kumar på scenen til Uhørt 2018. Fotograf Anders Berg/Uhørt.)